joi, 5 februarie 2009

Cateva cuvinte despre Gica Hagi/Poze cu Hagi





Cel Mai Bun Jucator Roman



Cariera lui Gheorghe Hagi

El a debutat mai intai ca copil de mingii, apoi ca jucator de camp. Datorita succesului si flerului cu care juca, el i-a impresionat pur si simplu pe mai marii fotbalului, urmand apoi sa joace la formatia Steaua Bucuresti. In scurt timp, el a devenit golgeter si a fost cerut si de alte echipe din strainatate.
Ultima sa echipa a fost Galatasaray, aici reusind sa joace impreuna cu cumnatul sau Gheorghe Popescu, iar antrenor fiind chiar un roman si anume Mircea Lucescu.
Hagi mai era supranumit Maradona din Carpati datorita felului in care juca si dribla mingea, asemeni lui Maradona. Hagi purta mereu numarul zece pe tricou demonstrand astfel ca era un jucator de nota zece. Insa el s-a retras din nationala cu o gala care ii poarta numele: "Gala Hagi ". El a fost, este si va ramane Hagi, cel mai bun fotbalist roman pina in zilele noastre, cel care ne-a adus atatea victorii si ne-a ridicat inimele pana la rangul de stele. El va ramane un rege atat pentru noi cat si pentru intreaga tara.
. Traiasca regele!!!!!!!!!!

Viata lui Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi s-a nascut intr-un sat din judetul Constanta. El a debutat mai intai ca copil de mingii, apoi ca jucator de camp. El s-a realizat pe plan familiar avand astfel doi copii. Desi este roman copii lui poarta nume macedo-romane deoarece familia lui se trage din macedoneni.

Despre Fotbal

Fotbalul este un sport practicat atat in Europa cat si peste oceane. La noi in tara, fotbalul a devenit in scurt timp un sport reprezentativ. In Romania s-au nascut foarte multe stele ale fotbalului. Una dintre aceste stele este Gheorghe Hagi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu