marți, 3 februarie 2009

FENOMENUL "EMO"





Emo: generatia copiilor deprimati

Importat din Occident, curentul are ca adepti tineri care se imbraca in negru, nu zambesc, au coafuri ciudate, sunt depresivi si au la activ numeroase tentative de suicid.
Ii intalniti peste tot, pe strada, la metrou sau adunati in grupulete la Teatrul National ori prin Piata Romana din Bucuresti au piercinguri in buza si spranceana, se imbraca in negru cu dungi si patratele, au frizuri ciudate care, de obicei, le acopera o jumatate din fata, poarta podoabe sub forma de schelete si zeci de bratari.
Ei fac parte din noul val de adolescenti. Nu ii uneste doar stilul vestimentar, ci si muzica pe care o asculta, dar, mai ales, atitudinea fata de viata: sunt retrasi, depresivi, melancolici, antisociali si se cresteaza cu lama pe corp, iar unii dintre ei ajung chiar sa se sinucida.
Ei sunt copiii emo, iar curentul, care a patruns si la noi in tara de cativa ani, aduna din ce in ce mai multi adepti din randul celor aflati la o varsta dificila.

2 comentarii:

  1. yo nikio data nu o sa fiu "emo"...imi place stilul meu sh ma simt f bn in pielea mea...dar nu pot zike k ii urasc pe cei kre sunt "emo"...am doar o parere diferita fatza de cei normali....km atat pot sa zik yo...;)

    RăspundețiȘtergere
  2. da...nu numai "emo" sunt melancolici(la faza asta te contrazic)...insa in general ai dreptate(in legatura cu postarea ta despre "emo")...bun articolul

    RăspundețiȘtergere